Aida Cojanu

Rider, Motocross

Transmitându-se din generatie in generatie, familia me a fost mere pasionata de motocross. Astfel, am urcat pe motor prima oara la varsta de 7 ani, si de atunci am dezvoltat aceasta pasiune la nivel profesionist. Pot spune cape langa disciplina si dezvoltare, acest sport mi-a adus o multime de amintiri si experiente minunate de care nu as fi avut altfel parte. Pe langa motocross iubesc echitatia si ski-ul, pe care le practic in timpul liber.
Emotia pe care o simti pe motor nu se prea poate compara cu altceva, deoarece este plina de adrenalina si libertate in acelasi timp. Pot spune ca iti creeaza chiar dependenta. Faptul ca am putut sa ajung sa concurez in Turcia cu cele mai bune motocicliste , la etapa de Campionat Mondial a fost o adevarata aventura, si unul dintre cele mai importante goal-uri de pana acum.
Ajungi sa iubesti acest sport fara sa realizezi, te atasezi de tot ceea ce tine de el si fara sa iti dai seama, ajunge sa faca parte din tine. Cam asta inseamna sportul pe care il practic, unde se imbina talentul cu munca si cu iubirea.

www.website.ro

oraș

Zărnești

data nașterii

28 ianuarie 2004

debut

2011

palmares

2022
Campioana nationala la clasa fete
Campionatul Mondial de fete - 4 puncte castigate
2016
Locul 3 in Campionatul Balcanic, clasa 65

Campioana nationala la 50cc
Campioana nationala la 65cc

contact & social media

Articole despre Prenume Nume