Cristina Lazăr

PR, Media, Organizator

Cristina și-a descoperit pasiunea pentru motorsport participând ca spectator pe probele speciale ale Raliului Sibiului în 2013. Doi ani mai târziu s-a implicat ca voluntar la Raliului Sibiului, având oportunitatea de a experimenta raliurile și din perspectiva organizării unui eveniment motorsport.
Cu prezențe constante la curse, precum Raliu, Viteză în Coastă, Slalom Paralel, Raliuri de Regularitate, participă în 2016 în postura de copilot în cursa de regularitate Sibiu Rally Challenge. Începând cu anul 2018 devine reprezentant PR pentru DTO Rally Team, iar mai apoi pentru Vali Porcișteanu Racing #team, având în paralel colaborări cu diverși piloți pentru adimistrarea paginilor de social media. Din 2021 face parte din echipa de organizare a campaniei "Pilot de Curse by Vali Porcișteanu Racing", preselecție prin intermediul căreia o tânără speranță a motorsportului românesc este susținută financiar pentru a concura timp de un sezon competițional. Același an marchează debutul Cristinei în sfera media, preluând rolul de intervievator și fiind prima femeie comentator în cadrul transmisiunilor live ale competițiilor motorsport din România.
Având ca principiu "Motorsport is a lifestyle", Cristina își propune ca gradul ei de implicare în motorsport să crească și mai mult în viitor, dorind ca prin acțiunile ei să aducă un plus de valoare în automobilismul românesc.

www.website.ro

oraș

Sibiu

data nașterii

18 ianuarie 1998

debut

2013

palmares

-

contact & social media

Articole despre Prenume Nume