Mirela Petcu

Arbitru, Off Road

Pasiunea pentru off-road a inceput prin 2008 cand, impreuna cu sotul meu, am inceput sa particip la evenimentele locale de off-road: intalniri prietenesti, cupe, trialuri. Ne-au placut foarte mult atat adrenalina concursurilor, cat si oamenii, atmosfera si toata povestea creata in jurul fiecarui concurs. In 2010 m-am inscris in Club 4x4 Romania (T44), iar in 2012 am obtinut licenta de arbitru off-road. De atunci am arbitrat in fiecare an in Campionatul National de Off-Road.
Mi-a placut mereu sa ma implic activ, si in tot acest timp am organizat si participat la evenimente sportive (etape de campionat national, cupe, trialuri), actiuni umanitare, actiuni de impadurire etc.
Din 2018 sunt membru in Comisia de Off Road din cadrul FRAS. Rolul meu este sa ofer Comisiei si o viziune din punctul de vedere al arbitrajului, al carui principal scop este sa asigure rezultate corecte si impartiale pentru concurenti. Imi doresc foarte mult, ca prin activitatea Comisiei, sa reusim sa crestem gradul de profesionalism in cadrul competitiilor de off-road.

www.website.ro

oraș

București

data nașterii

14.10.1978

debut

2012

palmares

Incepand cu anul 2012 am arbitrat in fiecare an in Campionatul National de Off-Road (peste 40 de cupe si etape).
De asemenea, am avut extraordinara ocazie de a arbitra 7 concursuri internationale de o saptamana atat in Romania, cat si in Croatia.
In calitate de Coordonator al Corpului de arbitri federali off-road, am participat la organizarea Scolii de Arbitraj Off-Road si am asigurat instruirea, testarea si admiterea arbitrilor in Corpul de arbitri off-road.

contact & social media

Articole despre Prenume Nume