Sabrina Nora Camarda

Pilot, Viteză în Coastă

Copilot, Raliuri

Eu sunt Sabrina si am decis sa imi urmez pasiunea din copilarie, fiind pilotajul automobilistic. Mai exact la minunata varsta de 6 ani am spus pentru prima oara parintilor mei ca asta vreau sa fac. Au trecut anii si usor, usor am reusit sa ajung la inceputul meu de cariera in motorsport la cateva etape locale. Si iata-ma in 2021 la CNVC 2 incercand sa imi cresc performantele de la o etapa la alta pentru a avea rezultate cat mai bune.

Rezultate 2021: La CNVC2, cu Citroen Saxo VTS am reusit un loc 5 la clasa A1 in clasamentele anuale. La etapa de la Poiana Brasov am participat one event cu Dacia Sandero de cupa si am reusit sa iau locul 3 la debutanti, acasa.
La raliuri am participat in postura de copilot in cadrul CNR2 alaturi de Tudor Patrutoiu pe un Peugeot 106 si am reusit sa ajungem vicecampioni la clasa A3 ( locul II)

Planuri 2022: Momentan inca sunt in cautarea unor parteneri pentru a putea participa la un nivel inalt in CNVC, fac trecerea in liga mare tot pe Citroen Saxo VTS, si dorinta mea este sa fac un sezon complet insa din cauza unor probleme aparute in pregatirea materialului personal de concurs, voi lua primul start din an, la etapa de la Rasnov, cu un model Dacia Sandero de cupa. Pe partea de Rally, voi participa tot din postura de copilot, formand echipa cu Artur Luca in cadrul Cupei Swift, de data asta in CNR si desigur full sezon.

www.website.ro

oraș

Brașov

data nașterii

22 septembrie1998

debut

2020

palmares

2021
CNVC2 - locul 5 clasa A1 la finalul sezonului
Locul 3 debutanți la CNVC Poiana Brașov
2020
forlighter Șugaș Băi
Valea Uzului - locul 17 clasa A1, locul 38 Open
Locul 3 la 2 etape Promo Rally 2020

contact & social media

Articole despre Prenume Nume