Vanessa Ilie

Pilot, Viteză în Coastă

Primul pas în direcția motorsportului a fost la etapa TESS Women Rally Brașov din 2015, unde a luat locul I la grupa ei și premiul pentru Cea mai bună tehnică de pilotaj. A continuat ca și copilot la două etape ale Campionatului Național de Raliu Dunlop, urmând să își facă debutul ca pilot în același an la etapa de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov. Această participare a fost planificată cu nici măcar o săptămână înainte, cu multe obstacole întâmpinate, dar care i-a adus locul II la grupă și a convins-o că pasiunea nu are limite.
În anul 2016 a reușit să participe la doar două etape, însă anul 2017 i-a adus un sezon complet și locul III în campionatul național la grupa Debutanți. În 2018 a continuat cu aceeași mașină, un Suzuki Swift Sport, reușind să evolueze cu fiecare km parcurs, finalizând anul pe locul V la grupa N1.
Licențiată în management hotelier, Vanessa a fost mereu o fire ambițioasă, competitivă, care a făcut tot ce este posibil pentru a-și atinge obiectivele. Își dorește să inspire oamenii să își urmeze pasiunea și consideră că dacă ai un vis și ești dispus să lupți pentru el, poți reuși.
#followyourpassion

www.website.ro

oraș

Brașov

data nașterii

15 mai 1992

debut

2015

palmares

2015
· Loc I - TESS Women Rally
· Loc II Grupa N1 - CNVC Poiana Brașov
2016
· Loc III Grupa A1 - CNVC Poiana Brașov
2017
· Loc II Debutanți - CNVC Trofeul Serus
· Loc III Debutanți - CNVC Trofeul Total
· Loc II Debutanți - CNVC Cupa Gorjului
· Loc II Debutanți - CNVC Memorialul Werner Hirschvogel
Loc III Debutanți - Clasament final CNVC 2017

contact & social media

Articole despre Vanessa Ilie