6 din 2019 cu Georgiana Gologan

1. Care este cea mai mare reușită din 2019?

Chiar daca am avut multe momente dificile sezonul acesta, de la iesiri in decor la abandonuri tehnice, etapele pe care am reusit sa le terminam au fost de fiecare data pe podiumul debutantilor. Au fost mult prea multe cumpene, dar cred ca reusita cea mai mare este faptul ca am putut creste ritmul constant chiar si in aceste conditii dificile.

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

Din punct de vedere al echipajului, cred ca cel mai greu a fost sa bifam cat mai multe etape chiar daca o mare parte din sustinerile financiare promise s-au dovedit a fi doar iluzii pana in final. Am incercat sa tinem un ritm cat mai apropiat de colegii nostri din cupa, constienti fiind ca nivelul de performanta al masinilor era totusi diferit.

Din punct de vedere personal, provocarea mare pentru mine a fost sa ma dedic in egala masura atat activitatii sportive cat si celei profesionale. Din cauza asta pot spune ca a fost un an foarte dificil, ambele arii mi-au solicitat mult timp, dedicare si implicare.

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

Cred ca cea mai importanta lectie am primit-o de la o pustoaica de doar 10 ani. Suntem prietene de cand avea ea doar 3 ani, obisnuiam sa ne intalnim cel putin saptamanal, cand eram eu studenta. Anul acesta m-a sunat de ziua mea si mi-a spus cu regret ca si-ar dori sa mai petrecem ore impreuna, i-am spus ca si eu dar, din pacate, nu mai am atat de mult timp. Coplesita si ea acum de activitati scolare, imi raspunde senina “Nici eu nu prea mai am timp… adica am, dar trebuie sa il gasesc”. Asta m-a pus pe ganduri si mi-am dat seama cat de mult timp ne pierdem in tot felul de nimicuri zilnice, timp care adunat, daca l-am recupera, ar putea sa acopere nevoi reale ale sufletului, activitati care ne faceau candva placere pasiuni.

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

Mai mult de un umor negru, cred ca au fost momentele in care abandonul, bata-l vina, ne gasea tot in zone pustii, de unde ne recuperau dupa cateva ore bune. Cu toata supararea, in timpul asta ne era imposibil sa nu o dam in rasete si hahaiala la un moment dat. 

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

Sper sa gasesc echilibrul perfect intre activitatile mele astfel incat sa raman cat de aproape posibil de lumea curselor.

6. Cine te-a susținut în 2019?

In echipaj ne-am sustinut moral si incurajat unul pe altul si asta a contat mult in momentele dificile, care nu au fost putine. Sigur ca nu am fi putut face nimic fara sprijinul celor apropiati si al echipei tehice care a fost mult mai mult decat doar o echipa de asistenta.

N-am fi dorit si am sperat la mai mult sprijin financiar, finalul sezonului ar fi aratat cu totul altfel, dar ma bucur ca asta nu ne-a convins sa renuntam.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment