6 din 2019 cu Diana Hațegan

1. Care este cea mai mare reușită din 2019?

Cel mai mult ma bucur ca in 2019 am avut parte de experiente noi si diverse, incepand cu participarea cu o Skoda R5 pe zapada alaturi de Dan Girtofan, apoi primul podium feminin la Arges in cadrul cupei Dacia, distractia pe macadam cu Mitsubishi Evo9 alaturi de Calin Bucur, pataniile de la Sliven Rally si in special podiumul de la Rally di Roma ambele in echipaj feminin alaturi de Cristiana. Pe toate le consider reusite de la care am avut mullte de invatat si de care imi aduc aminte cu drag.

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

2019 a fost un an plin, cu multe evenimente frumoase atat pe plan personal cat si professional, care au venit spontan si carora nu am vrut sa le spun nu.

Provocarea cea mai mare a fost sa reusesc sa imbin utilul cu placutul si sa le duc pe toate la bun sfarsit.

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

Fiecare experienta te invata ceva, important este sa fii constient de lectie. Pe mine 2019 m-a invatat sa imi dozez energia mai bine, sa fiu mai organizata, si sa ma bucur de fiecare reusita, chiar de si cele mici.

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

“Fa si tu sicanele astea” ??? A ramas cel mai reusit inside joke de la superspeciala raliului Argesului pana in prezent.

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

Nu stiu daca exista acel mare vis, dar pot spune ca sunt multe mai micute. Pe plan sportiv mi-ar placea sa avem mai multe participari in ERC si sa aducem Ladies Trophy acasa.

6. Cine te-a susținut în 2019?

Am avut multi sustinatori anul acesta, familia, prieteni si colegi care m-au sprijinit si mi-au oferit incurajari cand am avut mai mare nevoie de ele, si carora doresc sa le multumesc pe aceasta cale.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment