Vanessa Cadar, din pasiune, de la copilot la pilot

Pasiune. Emotie. Planuri, vise, multa munca. Visul unui debut la o competitie care i-a fost intotdeauna aproape de suflet se va indeplini in acest weekend pentru Vanessa Cadar. Una din singurele prezente feminine din motorsportul din Romania va lua startul la Marele Premiu al Orasului Brasov, ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2015, pe drumul ce leaga orasul de sub Tampa de Poiana Brasov.

Vanessa a debutat in 2015 in Campionatul National de Raliuri in postura de copilot, alaturi de Cristi Cotan, reusind astfel sa isi indeplineasca unul din visele propuse pentru sezonul in curs si obtinand alaturi de Cristi victorii de proba speciala in cadrul clasei 9 si un podium in categoria debutantilor.

O prezenta constanta in trecut in parcul de service si pe marginea traseului de concurs la etapele de Viteza in Coasta, Vanessa va concura sambata si duminica cu Citroen-ul Saxo cu care a luat startul si in CNR alaturi de Cristi. “In fiecare an, etapa de Coasta de la Poiana mi-a fost cea mai aproape de suflet, visand de pe margine la momentul in care eu o sa fiu cea care concureaza. Alaturi de participarea in postura de copilot in CNR, vis pe care mi l-am indeplinit formand un echipaj cu Cristi, startul in etapa CNVC de “acasa” a fost un obiectiv pentru mine in 2015. Este chiar un vis ce, pana nu demult, parea de neatins: sa debutez ca pilot pe drumul pe care deseori il folosesc ca sursa de energie pozitiva.” a spus Vanessa inaintea startului.

Obiectivul Vanessei la ultima etapa CNVC din 2015 este acomodarea cu masina de curse, acumularea de experienta si, desigur, sa se simta bine in regim de concurs pe drumul pe care il indrageste atat de mult. Trecerea de la postura de copilot la pilot a fost facuta din pasiune pentru motorsport, abordarea propusa fiind bazata pe progres constant, astfel incat rezultatele sa se vada de la o urcare la alta.

Marele Premiu al Orasului Brasov se desfasoara sambata si duminica pe drumul care leaga Brasovul de Poiana Brasov, in program fiind incluse noua urcari, dintre care doua de recunoasteri si trei de antrenament sambata, iar alte doua de recunoasteri duminica, urmate de cele doua manse de concurs. Actiunea incepe in ambele zile de la ora 8:30, festivitatea de premiere fiind programata duminica la ora 19:30, in zona parcului de service care e amplasat la baza Caii Poienii, in fata Bibliotecii Judetene „George Baritiu”.

Seed Sprint (www.seedsprint.ro), Grand Travel (www.grandtravel.ro), La Strada Bistronomie (Brasov, Str. Gheorghe Lazar nr.1), Dealul Morii Residence (www.dealulmoriiresidence.ro) si Kebamo Construct o sustin pe Vanessa in indeplinirea unui vis: trecerea de la copilot la pilot, la Marele Premiu al Orasului Brasov.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment