Alexandra Negoiță

Rider, Motocross

“M-am indragostit de motocross, iar din acea clipa nimic nu a mai fost la fel!”

Mi-am descoperit pasiunea pentru motociclism acum 5 ani, mergand in baza sportiva Top Cross TCS, Ciolpani, la un antrenament, sesiune primita cadou de la un prieten, de ziua mea. Initial credeam ca voi face aceste antrenamente pentru a putea merge la enduro, insa m-am indragostit de motocross, iar din acea clipa nimic nu a mai fost la fel!
Am inceput cu antrenamente de motocross in fiecare saptamana, am continuat prin a participa la curse insa pasiunea mea a fost mult mai mare de atat. Mi-am dorit sa stiu totul despre motocross!
In urma unei accidentari nu am mai putut, pentru o perioada, sa particip la curse. Asta insa nu m-a putut tine departe de acest sport si de motor; imi placea prea mult. Am continuat, prin intermediul Federatiei Romane de Motociclism, sa fiu chief time keeper in Campionatul National Individual al Romaniei de Mototcross. Imediat dupa ce m-am recuperat suficient, am revenit si pe motor. Imi doream asta cel mai mult!
Desi sunt la biroul de cronometraj, la fiecare cursa, in momenul startului, simt aceleasi emotii ca si cum as fi eu la grila ; imi place foarte mult cum se aud motoarele turate.
Sentimentul de a fi pe motor, munca din spate, disciplina, psihicul si tot ceea ce te invata acest sport pe mine m-a facut sa cresc, ca om. Motocross-ul ma implineste si imi face placere sa ma implic, din punct de vedere organizatoric, si in evenimentele si cursele de motocross.
Sentimentul de libertate l-am identificat in sporturile extreme si in natura. Mai practic snowboard si parasutism in mod frecvent, insa cu orice ocazie pe care o am merg la surf, la kiteboarding, wakeboard sau pe munte cu bicicleta,in drumetii, via ferratta si catarari.
Cumva insa, cel mai atasata sunt de motocross. Aici am simtit ca pot progresa si ca ma pot dezvolta cel mai mult.
Imi doresc cu ardoare sa pot contribui la evolutia motocrosului romanesc si la felul in care acesta este perceput la nivel International. Avem un potential foarte mare!
Mi se pare in continuare fascinant cat de multe lucruri poti descoperi prin intermediul motocross-ului si al comunitatii sale.

www.website.ro

oraș

București

data nașterii

2 mai 1984

debut

2017

palmares

2022
Chief Time Keeper – Campionatul National Individual de Motocross – Federatia Romana de Motociclism
2020
Locul 3 la Campionatul National Individual de Motocross – a treia etapa (clasa fete)
2019
Locul 4 la Campionatul National Individual de Motocross – a cincea etapa (clasa fete)
2018
Locul 7 in competitia RAMS Challenge (clasa fete)

contact & social media

Articole despre Prenume Nume