Alina Carmina Bunica

Pilot, Raliuri, Viteză în Coastă, Karting

Pilot de karting, raliuri si  coasta timp de 12 ani consecutivi (120 de etape). Absolventa a scolii de pilotaj Titi Aur.
Motorsportul este pasiunea pe care am avut-o inca de cand eram foarte mica si mergeam cu tatal meu la curse, ca spectatori. Am reusit sa ii conving pe parintii mei sa ma inscrie in Campionatul National de Karting, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Dupa 6 ani de karting am decis ca era momentul sa fac pasul spre Raliuri! Asa ca in 2007 luam startul in primul raliu, la Brasov. Venita din zona "circuitelor", cu un stil de pilotaj curat si eficient, am reusit sa obtin clasari foarte bune pentru primele curse, obtinand si titlul de Vicecampioana in cadrul Debutantilor. In anii urmatori am schimbat si masina  Dacia Logan, cu Citroen Saxo, apoi cu Citroen C2R2 (raliuri) si Skoda Fabia in Campionatul de Viteza in Coasta. Insa dificultatea in atragerea sponsorilor si faptul ca am devenit mamica m-au facut sa iau o pauza din acest sport, insa pe viitor sper sa am sansa de a coopta parteneri cu care sa pot relua participarile la curse, de orice tip ar fi.
Sunt un om caruia ii place sa invete, sa analizeze, sa faca lucrurile perfect, de aceea cu fiecare participare mi-am imbunatati stilul de pilotaj si la fel si rezultatele. Imi place sa ajut si o fac de cate ori este necesar, indiferent de situatie. Imi plac calatoriile, fitness-ul, yoga, ciocolata, copiii si sunetul motoarelor de curse!!! :)

oraș

București

data nașterii

26 ianuarie 1986

debut

2001 - Campionatul National de Karting (Tg Secuiesc)
2007 - Campionatul National de Raliuri (Raliul Brasovului- Cupa Dacia)

palmares

2001 -  Titlul de "Cel mai bun debut in Karting" 2002 - Locul 2 Trofeul Biland, Locul 3 Cupa Frak, Loc 1 Cupa Eforie
2003 - Locul 3 Campionatul National de Karting
2004 - Vicecampioana - Campionatul National de Karting
2005 - Locul 3  - Campionatul National de Karting
2006 - Finalista Cupa Mondiala de Karting (Dubai), Locul 3 Biland Open Challenge Romania (concurs internationatl) si Locul 3 in Campionatul National de Karting
2007 - Vicecampioana Clasa Debutanti in Campionatul Narional de Raliuri
2008-2012: Clasari constante pe podium la clasa, in cei 12 ani de participare neintrerupta in Campionatele de Raliuri, Viteza in Coasta si Karting.

contact & social media