Valentina Costantin

Graphic Designer

Mi-am început cariera de graphic designer acum 10 ani în calitate de freelancer, iar din anul 2018 lucrez în cadrul unei agenții de marketing. Tot în 2018 am debutat în domeniul graphic design-ului pentru motorsport, când am creat vizualul câtorva dintre materialele pentru Transilvania Rally. Atunci am realizat că îmi doresc să mai am astfel de ocazii și să reușesc să contribui și eu (măcar vizual) la acest domeniu de care sunt pasionată de foarte mulți ani.

În 2019 au apărut noi oportunități frumoase pentru mine. Am avut prilejul să fac primul meu design de livery de până atunci pentru un Peugeot 208 R2 și astfel mi s-a îndeplinit visul de a îmi pune amprenta pe o mașină de raliu, și totodată, am avut ocazia să realizez întreg design-ul unui eveniment important din motorsportul românesc-Transilvania Rally 2019.

Spre finalul anului, dorința să urmez această nișă mi s-a confirmat, astfel am pus bazele brand-ului Dovision, sub numele căruia am început să creez toate materialele destinate motorsportului, deoarece îmi doresc ca munca mea să fie asociată mai mult cu un brand decât cu o persoană.

Anul 2020 a venit cu câteva provocări neașteptate, iar motorsportul fiind atât de afectat de situația actuală, nu am putut decât să îmi orientez skill-urile în direcția on-line și să creez astfel primele mele livery-uri pentru Campionatul Național Digital de Circuit Betano. De asemenea am câteva proiecte interesante în derulare pentru acest an, pe care le voi prezenta pe paginile Dovison după ce vor fi livrate. :)

www.website.ro

oraș

Cluj-Napoca

data nașterii

3 martie 1991

debut

2018

palmares

Design pentru evenimente din motorsport:
- Transilvania Rally 2019
- Trofeul UniCredit Leasing București 2019 powered by Opel

Cienti:
- Napoca Rally Academy
- Norbert Maior
- Dani Otil
- Mihai Leu
- Gabriel Ene
- Dan Maghetiu
- Claudiu Erhan

contact & social media

Articole despre Prenume Nume