Daniela Enescu

Copilot regularitate

Pasionată de banking, poezie, modă și... curse de raliu (regularitate).

Tocuri si poezie…pe circuit
Pasiunea inseamna in primul rand iubire. Si sa iti umpli sufletul cu iubire autentica este inaltator. De-alungul timpului m-a binecuvantat Dumnezeu cu oameni minunati, care si-au urmat visele si au reusit sa ajunga pe culmile succesului. Acesti oameni m-au inspirat si m-au incurajat sa lupt pentru ceea ce mi-am dorit cu adevarat, chiar daca am intalnit obstacole. In adolescenta am fost manechin, la varsta de 21 de ani am devenit scriitor, avand in prezent patru volume de proza si poezie publicate. M-am angajat in domeniul bancar si am continuat sa ma perfectionez, obtinand la varsta de 29 de ani titlul de doctor in stiinte economice. Ma bucur de sustinerea familiei, baietelul meu in varsta de sapte ani ma motiveaza in fiecare zi si impreuna facem echipa buna in toate activitatile desfasurate. Gasesc mereu timp sa ma descopar. Cea mai recenta pasiune este reprezentata de motorsport. Am simtit ca, prin participarea pentru prima data -in calitate de copilot la raliul de regularitate, am adus poezia si tocurile pe circuit. M-am bucurat sa intalnesc femei de succes care si-au castigat locul in acest sport prin eleganta, munca si perseverenta. Acest lucru se intampla dupa ce femeia a fost pentru o vreme lunga de timp muza pentru marii poeti sau model pentru pictori celebri.
Copilotul este “creierul” echipajului, acesta verifica traseul, calculeaza timpii, tempereaza pilotul atunci cand situatia o impune. Intr-o cursa sunt eu, pilotul, masina si Dumnezeu. Cat timp fiecare isi indeplineste sarcinile in dreptul lui, totul functioneaza impecabil. Prima mea experienta la cursa in care am fost copilot a schimbat ceva in mine, a activat mai mult partea rationala, pentru ca o fractiune de secunda de ezitare poate fi fatala. Senzatia pe care o traiesti pe pista nu poate fi descrisa in prea multe cuvinte, acolo nu exista trecut, nici viitor, exista doar prezent. Pe viitor imi doresc sa experimentez si rolul de pilot, avand in vedere ca este un vis mai vechi de-al meu. Cred ca suntem ceea ce gandim, ceea ce facem si de obicei facem ce avem in suflet.
In ultimii ani, motrosportul ne-a demonstrat ca, in spatele gratiei si delicatetei unei femei se afla un caracter puternic, dornic sa rastoarne muntii atunci cand este vorba de un vis. Femeia isi face treptat-treptat loc intr-o lume a barbatilor, remarcandu-se prin putere de munca, ambitie, inteligenta si diplomatie.
In final, doresc sa impartasesc cateva ganduri -adunate in versuri pe roti- cu toti oamenii care au o pasiune, un vis, un tel care merita sa fie atins!
Poezie pe circuit
Pista e hartia,
Masina…pana care scrie.
La curbe versul se incheie,
Fac rime din secunde.
Ma joc cu timpul,
Rotile gonesc
Ca viata care trece,
De vreau…incetinesc.

www.website.ro

oraș

Ploiești

data nașterii

4 iunie 1982

debut

2020

palmares

-

contact & social media

Articole despre Prenume Nume