Mihai si Severina au obtinut prima victorie in clasamentul clasei 12 la Transilvania Rally

Se ia multa pasiune, se asezoneaza cu perseverenta, multa nebunie si se completeaza cu determinare. Reteta unei victorii in Campionatul National de Raliuri cu un ingredient secret – lipsa franelor.

Dupa o pauza competitionala, Mihai Aurel Beldie revine la startul Campionatului National de Raliuri alaturi de Severina Gheorghean la bordul unui Hyundai Coupe de clasa 12. Formula in care reusesc un rezultat notabil la Transilvania Rally 2017, competitie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj Napoca.

“2 zile de concurs incredibile pentru noi, zile in care cuvantul cel mai des folosit a fost “frane”. Placute de frane distruse, conducte de frana fisurate, frana pe 2, 3 si in cele din urma 4 roti au facut din acest raliu pentru intreaga noastra echipa o adevarata aventura din care am inteles ca pentru a merge mai repede trebuie sa franezi mai putin, dar noi am ales sa nu mai franam deloc pe una dintre probe, nu cu intentie ci fortati de circumstante. Este cu adevarat interesant sa simti pedala de frana cum “lesina” exact atunci cand ai nevoie de ea, dar clar un pilot bun nu are nevoie de frana pentru un rezultat excelent ci de un ingredient secret si anume multa perseverenta si dorinta de a termina cel mai important eveniment automobilistic din Romania la ora actuala. A fost un eveniment excelent organizat. Clar de nivel european,” a declarat Mihai, citat de autostiri.ro, la finele etapei de la Cluj.

Un raliu cu multe noutati, echipaj in formula noua, o echipa tehnica ce a facut tot posibilul sa fim in parametrii, un material de concurs ce necesita imbunatatiri si un partener puternic prezent in premiera pe masina noastra de curse ce a facut posibila participarea noastra la aceasta competitie. Zestino Tires Romania, un brand de anvelope cu adevarat  surprinzator.

Cu un singur set de anvelope (soft) semi-slick omologat stradal am reusit sa terminam cu bine competitia, fara pana pe un amalgam de suprafete (furtuna, ud, pietris sau gropi imense) si sunt sigur ca putem face inca o etapa pe aceleasi anvelope fara nici o problema.

In cele din urma, dorinta de a ajunge la final ne-a fost rasplatita cu un loc 1 in cadrul clasei 12, rezultat ce ne confirma ca perseverenta, dorinta de a lupta pana la sfarsit si anvelopa aleasa si utilizata corect sunt ingredientele necesare pentru un rezultat excelent.

Echipajul Mihai Beldie/Severina Gheorghean, in acest sezon beneficiaza de sustinerea partenerilor: Zestino Tires Romania, Seveco Trading si scoala de conducere sportiva Mihai Beldie Driving Institute. Partea tehnica este asigurata de Pety Motorsport.

Credit foto: Clau Morar, Daniel Horvat

There is no comment on this post. Be the first one.