Roxana Ciuhulescu se întrece la rally raid cu cei mai buni piloţi din România, Bulgaria, Grecia, Israel şi Italia

Emoţii mari pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta se pregăteşte să participe la o importantă cursă de rally raid, unde o aşteaptă nu mai puţin de 500 de kilometri de parcurs, dar şi nume mari ale pilotajului românesc şi internaţional.

Despre evenimentul care se va desfăşura în perioada 28-30 aprilie 2017, Ssangyong Baja 500 Romania 2017, la Buzău, povesteşte însăşi Roxana Ciuhulescu.

Este prima mea cursă de anul acesta, la care particip împreună cu Catherine Lefebvre, navigatoarea mea italiancă, alături de care am mai participat și anul trecut. Baja 500 România este prima etapă de rally raid și este o cursă grea la care participă dintre cei mai buni piloți din România, Bulgaria, Grecia, Israel sau Italia. Mă așteaptă 500 km pe care îi voi parcurge cu o mașină nouă, preparată, care sper să nu cedeze. Știu că la start vor fi nume grele din rally raid, însă obiectivul meu este să ajung la finish, fără daune. Echipă mea se numește Haiducii Wheels și este integral feminină (pilot, navigator & asistentă tehnică). Fustele se pregătesc de start. În perioadă 20-23 iulie, la Târgoviște, voi organiza etapă a IV-a din Campionatul Național de Off Road, însă până atunci, mă răsfăț la rally raid.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment