6 din 2019 cu Carmen Poenaru

1. Care este cea mai mare reușită din 2019?

Am mai multe aspecte de care sunt mândră, îndeosebi achiziția Fabiei R5 și aducerea acesteia în garajul nostru și faptul că fac parte din categoria oamenilor norocoși care merg cu mare drag la serviciu. 

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

Am avut un sezon greu din punct de vedere al setării tehnice și linia de finish a fiecărei etape a fost un obiectiv foarte important pentru noi. 

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

Într-un interval de 2 luni am pierdut 3 persoane foarte importante pentru mine. Este o perioadă care m-a marcat foarte tare, peste care îmi este foarte greu să trec și care m-a ajutat să înțeleg că în viață cursele nu sunt totul. Ca să te poți dedica unui sport ai nevoie de sănătate și sprijinul celor dragi. 

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

Având o atmosferă așa frumoasă în cadrul echipei noastre, am acumulat multe amintiri amuzante, dar două au rămas  mottouri: “Fă și tu ceva!” (artistul ☺ din stânga mea blocase roțile pe frânare și asta mi-a ieșit pe probă, în loc de “Lasă frâna!”) și “What can you do?” (a fost răspunsul primit de la inginerul rus pe care l-am avut la Iași atunci când dezbăteam ceva tehnic). Fac parte din categoria “Faci cât poți face…” si “Atât s-a putut”. ☺

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

Îmi doresc foarte mult să dezvoltăm proiectul RALLYEM, ce constă în servicii de închiriere automobile de competiții și rally service și să reușim să ne adăugăm în cv competiții internaționale. 

6. Cine te-a susținut în 2019?

Familia, Enis (pilotul meu), Marius (care ocupă multiple funcții în asistența noastră tehnică). Nu trebuie să uităm fanii și reprezentanții media care promovează motorsportul românesc. 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment