6 din 2019 cu Francesca Maior

Care este cea mai mare reușită din 2019?

Sincer, nu pot sa aleg „cea mai mare reusita”, fiecare in parte are farmecul ei.

Obiectivele noastre la inceput de an au fost sa ne luptam pentru titlul la clasa si la juniori in Campionatul National de Raliuri al Romaniei, dar si sa parcurgem cat mai multe etape in afara tarii, astfel incat sa acumulam experienta pe trasee noi de concurs.

Acum, la final de sezon putem spune cu zambetul pe buze, ca ne-am indeplinit obiectivele, reusind sa dominam atat la clasa, cat si la juniori. Pe langa asta, participarile in afara tarii ne-au adus titlul de vicecampioni in cadrul Peugeot 208 Rally Cup Hungary si in cadrul masinilor cu doua roti motrice, in Campionatul National de Raliuri al Ungariei. 

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

De la o etapa la alta am intalnit noi provocari, dar cred ca cea mai grea provocare a fost la ultimul raliu, in Ungaria, etapa care a facut parte si din Campionatul European de Raliuri.

Am intalnit probe complexe, inguste, alunecoase, atat cu asphalt, cat si cu macadam, iar conditiile meteo le-au facut sa fie o adevarata provocare. Cu toate astea am reusit sa ajungem la final, pe prima pozitie in cadrul cupei Peugeot si sa devenim vicecampioni. 

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

In acest an am invatat lucruri noi si am acumulat multa experienta, care sunt sigura ca o sa ma ajute in viitor. 

Unul dintre cele mai importante aspecte la raliuri este relatia dintre pilot si copilot. Alaturi de Norbert, am invatat sa formam un echipaj care lupta cot la cot pentru acelasi vis. Chiar daca situatia nu a fost  intotdeauna asa cum ne-am propus, am invatat sa nu renuntam si sa facem tot ce putem, astfel incat sa reusim sa ne indeplinim obiectivele. 

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

La raliuri nu avem parte de foarte multe momente amuzante. Incepand de la recunoasteri, pana ajungem in ultimul parc inchis suntem focusati 100% pe ce avem de facut. Cu siguranta, sunt si parti amuzante, dar nu am putut sa le acord prea multa atentie.

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

In momentul de fata lucram la planurile pentru sezonul urmator. Cel mai mare vis este sa participam la o etapa sau chiar mai multe in Campionatul European de Raliuri. 

6. Cine te-a susținut în 2019?

Am avut parte de sustinere din multe parti. Incepand de la echipa Napoca Rally Academy, pana la fiecare partener si toti oamenii din jurul nostru.

Pe aceasta cale as vrea sa le multumesc! Fara acestia nu am fi reusit sa ne indeplinim obiectivele.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment