6 din 2019 cu Oana Tarcea

1. Care este cea mai mare reușită din 2019?

Cea mai mare reusita din 2019 a fost titlul de vicecampioana la clasa standard A. Cand am inceput sezonul competitional nu aveam nici o asteptare de la mine, mai ales datorita faptului ca nu aveam foarte multa experienta in off-road.

Dar cumva, sub indrumarea copilotilor si efectiv exersand, etapa cu etapa am inceput sa ma descurc tot mai bine, progresul meu concretizandu-se in rezulatul de vicecampioana care s-a decis chiar in ultima etapa.

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

Provocarea cea mai mare in 2019 a fost mentinerea unui echilibru armonios intre concursuri, viata personala si serviciu astfel incat nici unul dintre aceste planuri sa nu aiba de suferit.

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

Cea mai importanta lectie in 2019 a fost sa nu ma mai judec atat de aspru si sa fiu mandra de realizarile mele.

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

Cea mai amuzanta amintire din 2019 a fost atunci cand la una din etapele de campionat, baietii au trebuit sa gaseasca niste solutii rapide si ingenioase pentru a putea aduce masina la finish pe 3 roti cativa kilometri si in acelasi timp sa putem si lua startul in ziua 2 tot pe 3 roti. A patra roata a sfarsit prin a fi inlocuita  de o creanga pe care baietii au luat-o sarind gardul unei case abandonate.

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

Cel mai mare vis pentru 2020 ar fi sa pot participa din nou, la una din clasele mai mari si sa fac o treaba cel putin la fel de buna ca si in 2019. 

6. Cine te-a susținut în 2019?

Cei mai mari sustinatori ai mei in 2019 au fost parintii. Nu stiu ce m-as fi facut fara ei. 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment