6 din 2019 cu Ștefania Băncilă

1. Care este cea mai mare reușită din 2019?

Pentru mine, o mare realizare este faptul că am reușit să particip la toate etapele Campionatului European de Motocross, feminin. Însă, pot spune că sunt cea mai mândră de cele două podiumuri pe care le-am obținut la etapele din Italia și Germania (loc 3, categoria 125cc).

2. Care a fost cea mai grea provocare în 2019?

Am avut parte de una dintre cele mai mari provocări in momentul in care am fost nevoită să iau decizia de a-mi vinde motocicleta de curse, pentru a putea achita alte datorii. Atunci a urmat o perioadă foarte grea pentru mine, pentru că nu știam ce se va întâmpla mai departe, nu știam dacă îmi voi mai putea permite o nouă motocicletă și dacă voi mai putea continua povestea in acest sport.

3. Care a fost cea mai importantă lecție în 2019?

Anul acesta mi-a oferit o mulțime de lecții, de care probabil imi voi aminti mereu și care mă vor ajuta in viitor. Am învățat că pentru a depăși un obstacol, sau pentru a rezolva o problemă, este nevoie de comunicare. Însă am mai avut parte de o lecție din care am învățat că nu trebuie să îți pierzi încrederea și speranța, deoarece lucrurile iau o întorsătura exact când nu te aștepți, iar atunci când ai ocazia, ar trebui să ajuți persoanele din jurul tău, oricât cât de mult poți.

4. Care este cea mai amuzantă amintire din 2019?

O amintire foarte haioasă a fost chiar in cadrul Campionatului European, când am concurat 3 weekend uri consecutive la etapele din campionat și am călătorit cu rulota 3 săptămâni împreuna cu familia mea, în Italia, Franța, Danemarca, Olanda și Germania, ajungând acasă abia a patra săptămână. A fost o experiență destul de obositoare, plină de sentimente mixte, însă dacă privesc acum inapoi, a fost foarte amuzant și plăcut.

5. Care este cel mai mare vis pentru 2020?

Anul viitor am hotărât să mă axez puțin mai mult pe școală, fiind ultimul an de liceu, însă  nu mi-aș dori să neglijez sportul în acest timp. Pentru 2020 îmi doresc foarte tare să intru la facultate, să încep să devin treptat independentă din punct de vedere financiar și să particip in continuare la cursele de motocross.

6. Cine te-a susținut în 2019?

Primii pe care îi pot menționa aici ar fi părinții mei, care au fost alături de mine la toate cursele și fără de care cu siguranță nu aș fi putut realiza nimic din toate astea. De asemenea, un ajutor considerabil am primit și din partea antrenorului meu Adrian Răduță, de la sfaturi și lecții, până la suport financiar și moral. Un rol foarte important au avut și sponsorii care au ales să mă ajute acest sezon:

Echipa Top Cross TCS

Yamaha Motor Romania

Nils Oil Motorbike Romania

Multi Air

Piesemotor. ro

Eddy Van sen Hoek (EHR Tunning)

Pe această cale aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine in tot acest sezon, cu ajutorul cărora am reușit să îmi îndeplinesc o parte din visul meu.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment