Retrospectiva 2022 cu Alexandra Teslovan

Povestește-ne în ce competiții ai concurat în 2022 și unde vei participa în sezonul 2023?

In sezonul competițional 2022 am concurat in Campionatul Național de Viteza in coasta si Campionatul National de Slalom Paralel. Mi-am propus ca in 2023 să particip in Campionatul Național de Raliuri 2 si, daca reușim, să luam startul si la cateva etape de coasta.

Care este cea mai mare reușită din 2022?

O intrebare grea, pot spune ca titlul de campioana la clasa 7B in Viteza in Coasta 2 este printre cele mai mari reușite din 2022.

Care a fost cea mai grea provocare în 2022?

Sincera să fiu, a fost destul de greu sa fac față la 13 etape, dar in același timp a fost frumos si am incercat să merg bine la toate .

Ce iubești cel mai mult la motorsport?

Sunt extrem de multe lucruri pe care le iubesc la acest sport, dar pot spune ca motorsportul este sursa mea de energie si iubesc faptul că imi dă libertatea si echilibrul de care am nevoie in viata.

Cu experiența de până acum, ce sfat ai fi vrut să primești atunci când ai debutat? Ce ți-ai spune ție, cea de la începutul acestui drum în motorsport?

I-aș spune să nu se lase bătută si să aibe incredere in ea pentru că aceasta pasiune o să ajungă să fie totul pentru ea.

Cum te antrenezi/pregătești pentru un nou sezon competițional?

Am antrenamente fizice in fiecare saptamana, incerc sa mă mențin cat mai in forma chiar si in timpul intersezonului si urmez si o pregătire pshihologica.

Cum te relaxezi, când nu ești la curse sau nu te pregătești pentru curse? Ce hobby-uri ai?

Imi place să ies in oras cu prietenii, să stau cu familia, să ies la o plimbare cu cei 3 căței ai mei sau pe timpul iernii merg la ski .

Ce sportiv te inspiră și de ce?

Kalle Rovanperä este un sportiv pe care îl respect foarte mult. Determinarea si concentrarea lui in timpul unei etape e incredibila si ma bucur extrem de mult că este campion mondial la vârsta lui.

Care este cel mai mare vis în motorsport?

Cel mai mare vis al meu e să ajung in WRC Junior 🙂 dar si in ERC mi-ar placea la nebunie să merg.

Cine te-a susținut în 2022?

Familia mea (Sora mea Tea, Tatal meu Adi, mama mea Lidia) si Partenerii mei puternici: UniCredit Leasing, Generali, Tomi Ketchup, Parapeti Roger, Pirelli, Mobil 1 – Star Lubricants. Sebastian Barbu și Alică Barbu au fost alături de mine la fiecare etapa si vreau sa le multumesc că m-au ajutat atat cu sfaturi legate de pilotaj, cat si cu sfaturi legate de viata de zi cu zi. Prietenii mei au fost si ei alaturi. Echipa mea tehnica Omega Motorsport.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment