Retrospectiva 2022 cu Teo Merlă

Povestește-ne în ce competiții ai concurat în 2022 și unde vei participa în sezonul 2023?

In sezonul 2022 am participat in cadrul Campionatului National de Rallycross si in Campionatul National de Slalom Paralel, iar in sezonul 2023 voi participa in Campionatul de Rallycross, in Campionatul de Slalom Paralel si in Campionatul National de Viteza in Coasta 2.

Care este cea mai mare reușită din 2022?

Cea mai mare reusita a mea din anul 2022 a fost clasarea pe locul 1 la clasa femina si pe locul 2 la clasa juniori 2 din cadrul Campionatului National de Rallycross, ceea ce m-a facut sa ma numar printre sportivii premiati la Gala Campionilor FRAS.

Care a fost cea mai grea provocare în 2022?

Cea mai grea provocare a mea din 2022 a fost sa pot sa continui sa concurez dupa o rasturnare in cadrul unei etape de slalom paralel.

Ce iubești cel mai mult la motorsport?

Ceea ce iubesc cel mai mult la motorsport este adrenalina din masina de raliu, dar si atmosfera din cadrul competitiilor si persoanele pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului.

Cu experiența de până acum, ce sfat ai fi vrut să primești atunci când ai debutat? Ce ți-ai spune ție, cea de la începutul acestui drum în motorsport?

Mi-as fi dorit sa stiu ca, desi este un sport dominat de baieti, trebuie sa continui sa ma antrenez, deoarece pot persevera.

Cum te antrenezi/pregătești pentru un nou sezon competițional?

Pentru un sezon competitional ma pregatesc prin antrenamente atat fizice, cat si pe circuit.

Cum te relaxezi, când nu ești la curse sau nu te pregătești pentru curse? Ce hobby-uri ai?

Cand nu sunt la curse ma relaxez citind carti si petrecand timp cu familia si prietenii.

Ce sportiv te inspiră și de ce?

Sportivul care ma inspira cel mai mult este pilotul finlandez Kalle Rovanperä deoarece, fiind cel mai tanar pilot care a castigat Campionatul Mondial de Raliuri, demonstreaza ca orice este posibil cu mult antrenament si motivatie.

Care este cel mai mare vis în motorsport?

Cel mai mare vis al meu in motorsport este sa concurez in Campionatul National de Raliuri si sa evoluez cat de mult.

Cine te-a susținut în 2022?

In 2022 cel mai mult m-a sustinut familia mea, dar am avut si sponsori: Radicstar, Autopalermo Pitesti, Willa Grup, Chevrolet CC, Interfrigo Pitesti, Foerch Romania.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment